• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

JSM tredje seglingsdagen

Äntligen väder som påminner om sommar. Lite varmare, mera sol och svagare vind. Tävlingarna i Båstad går mot sitt slut. Imorgon är det sista dagen. Zoomarna har avverkat tio seglingar, två återstår imorgon. I Laser Radial är nio klara och tre skall seglas imorgon. I Zoom går det bäst för Wilma som ligger 7:a av flickorna (15 totalt) Calle 9:a av pojkarna (19 totalt) Ci 19:e bland flickorna (35 totalt) I Laser Radial (Radialen har lite mindre segel och är den som används i damklassen på OS) kämpar Alice på och efter nio race ligger hon 9:a av flickorna (35 totalt) Det blev en sen rapport eftersom jag var på HSS, det är ju tisdag. Jag blev imponerad av Svante och Uffe som efter långa dagar på havet i Båstad åker hem och kör tisdagssegling i sina Folkbåtar. Gott gry i gubbarna!

DSC_0124

Calle i 211 ser ut att påbörja en gipp

DSC_0112

Ci i en av HSS båtar. Jag är fascinerad av formen och färgen på märket. Är blått verkligen det smartaste färgvalet?

DSC_0121 (800x450)

Wilma i 193

DSC_0132 (800x450)

Här är ju i alla fall några som verkar ha det behagligt….

Peter Carlsson

 

Kommenteringen är stängd