• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

JSM, en riktig seglarfest

iPhone Image A05357

 

Den 13 – 17 Juni är det full fart i Båstad. Över 500 seglare kommer att segla JSM på vattnet utanför Båstad. Det blir som vanligt livat med mängder av seglare, följebåtar, föräldrar och funktionärer. HSS är medarrangör och ett antal medlemmar (lite väl få) , Anders Sköld, Svante Svensson, Uffe Bengtsson, Olle Berg och Magnus Trollèr kommer att vara på plats som funktionärer. Som synes är våra tre båtar redan i Båstad. När det gäller seglarna så har vi fyra deltagare från HSS. Alice Borslöv seglar Laser Radial och i Zoom har vi tre seglare. Wilma Larsson, Ci Eriksson och Calle Johansson. Wilma har seglat GP-seglingarna under våren och på senaste regattan slutade hon riktigt bra som 7:a. Går det att toppa formen ytterligare i Båstad?

Peter Carlsson

http://www.juniorsm.se/

Kommenteringen är stängd