• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Hamnvärdar under sommaren

Under sommaren, 15 juni till 16 augusti, kommer vi i år att göra ett försök med att ha hamnvärdar som service åt våra båt- och husbilsgäster. Det är tre ungdomar, Isac, Niklas och Sixten som kommer att varva med varandra och vara ansvariga en vecka i taget. De kommer att vara på plats mellan kl. 8-10 på förmiddagen och kl. 16-19 på eftermiddagen och då ha den lilla stugan vid jollecontainern som sitt kontor. För er som tänker segla iväg några dagar eller veckor i sommar så är det bra om ni meddelar killarna så att de kan hyra ut er plats och sedan hjälper de er med att rödmarkera den när ni är på väg hem.

Är det så att ni hjälper någon gäst med passerkort när killarna inte är på plats så är det bra om ni skriver det på listan som kommer att finnas i köket. Betalning kan ni hänvisa till killarna och de tider de är på plats. De kommer då att ha möjlighet att erbjuda både betalning med kort och med swish.

Behöver ni komma i kontakt med killarna, tex för rödmarkering av båtplats, så når ni dem på:

Mail hamnvard.hss1910@hotmail.com eller telefon 0723 12 43 38

Övriga frågor kring hamnvärdarna tar ni med Anna eller Leif Danielsson, som är ansvariga för dem. Mail: anna.danielsson@hotmail.se tel 0702 09 47 08 / 0733 37 46 29

Taggar: ,

Kommenteringen är stängd