• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Hallandsseglingen 6 juni

DSC08188a

Halmstads Segelsällskap arrangerar i år Hallandsseglingen, som genomförs den 6:e juni. Det är omvänd SRS-start som gäller, dvs långsammaste båtarna startar först och snabbaste sist och sedan är det först i mål som vinner. Start för SRS 1.00 kommer att ske kl 10:30. Vid målgång kommer det att serveras korv med bröd till hungriga seglare.

På morgonen kommer det att säljas frukostpaket till självkostnadspris, där man själv får bre sin egna macka med diverse pålägg för att ta med ut på havet om så önskas.

Seglarfest

På kvällen är det sedan seglarfest med prisutdelning, vilket börjar kl 18:00. Kostnaden för seglarfesten är 125 kr/person och det blir fläskkotlett, potatis, majskolvar, rödvinssås, bearnaisesås, m.m. Det ingår även 1 öl/vin/läsk i priset. Anmälan till seglarfesten sker på separat anmälningsformulär.

Hallandsseglingen är en trivsam kappsegling som alla oavsett nivå ska kunna vara med på. Vi har båtar ända från Varberg som är anmälda, så självklart ska även vi HSS:are anmäla oss för att få med många båtar så att evenemanget blir riktigt bra.

Inbjudan Hallandsseglingen 2015

Anmälan till kappseglingen sker på formuläret nedan, och anmälan till seglarfesten sker på denna länk.

 

Kommenteringen är stängd