• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Allsvenskan drar igång!

Följ seglingsallsvenskan på facebook, sök efter: “Allsvenskan i segling”

Första deltävlingen går 22 – 24 maj, KSSS, Saltsjöbaden, Stockholm.

Läs mer på förbundets hemsida om Allsvenskan.
www.svensksegling.se/SSFTavlingar/AllsvenskanSegling

SAP kommer att användas för tracking av båtarna under alla tävlingarna.
Se video för hur det fungerar.

www.hallandsposten.se/sport/1.3998561-familjen-hellekant-forsvarar-halmstads-farger
Om ni missade artikeln i Hallandsposten idag.
Lycka till familjen Hellekant!
Allsvenskan_logga

5 Svar to “Allsvenskan drar igång!”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.