• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Några ord från ordförande..

Hej på er alla!

Tack för ett fint årsmöte och tack för att jag fått förtroendet att vara er ordförande ett år till (mitt sista), känns hedrande!

Visst är det en härlig tid vi går in i nu, fullt av aktiviteter, både på havet som på land. Snart drar tisdagsseglingarna igång och då är det vår på riktigt känner jag det som.

Tyvärr har vi ingen köks kommitté för tillfället, den gamla med Pelle och Björn i spetsen känner att dom gjort sitt och det har dom verkligen gjort med den äran!!! Hur vi ska hantera maten är i nuläget osäkert, man…(som ju är vi alla), har inte lyckats finna några som kan tänka sig ta den uppgiften så vi får väl se hur det går med hamburgarna framöver. Över huvud taget har vi, liksom många andra klubbar problem med rekryteringen av frivilliga som kan ingå i styrelse och kommittéer och det kommer att bli mer och mer tydligt i takt med att fler hoppar av samtidigt som grejer måste fungera. Har haft åtskilliga sömnlösa nätter för att försöka klura ut hur vi ska göra framöver och har, tyvärr, kommit fram till att ska föreningen fungera framöver måste vi nog börja tänka i pengar, det vill säga att vi köper tjänster för att hålla anläggningen igång, inget jag ser fram emot men hur förhoppningsfull jag än vill vara ser verkligheten ut som den gör tyvärr. Det kommer ju såklart att påverka våra avgifter negativt men kanske är det så att vi har för mycket annat som är viktigare än båten och det är vi beredda att betala för.!?

För egen del känner jag absolut inte så, Agneta, vår båt och ni medlemmar är för mig livsnerven som gör att mitt övriga liv fungerar så bra som det gör, utan det skulle det kännas bra fattigt.

Nå, nu ska vi inte låta oss tyngas för mycket av det, vem vet, kanske finns lösningen kring nästa knut………snart är det sjösättning J

Väl mött på bryggan eller för all del snart på havet

Folke

Ordförande

 

Kommenteringen är stängd