Jollesegling 2015

DSC08366

Våra juniorer är som vanligt aktiva med sina jollar men det som nu syns på gårdsplanen är att vi får fler och fler vuxna som hittar tillbaka till jollen. Vi har i dag flera 470, en 420, en 5o5, flera e-jollar, ok jollar, F18 mm. som seglas av vuxna vilket är superkul. För att ytterligare stimulera detta så tittar vi i Jollekommittén på möjligheten att köra gemensamma träningspass och träningstävlingar för våra vuxenjollar.

Skulle detta vara intressant för dig?

Maila i så fall till herrdanielsson@hotmail.com så att vi får koll på intresset hos Er alla jolleseglare.

/Leif Danielsson

Jollekommittén

 

Taggar:

8 Svar to “Jollesegling 2015”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.