• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Visby – Göteborg med Elida + gröna skyltar???

lida8

Fick chansen att segla med Elida från Visby till Göteborg och det har vi fixat nu i veckan. Lugna och fina nu… gubben har inte blivit religiös utan var med för att segla henne mer på riktigt. Kul grej men personligen föredrar jag normala fritidsbåtar!!

Elida är en performance  megayacht längd 131 fot bredd 7,7 m djupgående 4 m riggtyp ketch stormast 45 m (vid lätt väder levde vindexen sitt egna liv däruppe) mesan 32 m deplacement 95 ton krysställ 800 kvadrat. Byggdes åren 2003 – 2007 av Swedeship Composite Hunnebostrand

Glöm inte ändra skylten till grönt om ni seglar iväg på semester så gästbåtar kan hitta en plats!!!

Thoya

 

lida19 lida22 lida32 lida95 lida96 lida97 lida99

Kommenteringen är stängd