För tillfället går det inte att sjösätta med Subliften!!

ung7

Dan Sundin ringde mig ikväll och bad mig lägga in det här. Jag har inte sett det själv men rampen har tydligen rasat ihop på ena sidan och Sublift med båt på tiltade omkull i dag. Vad jag tror är rep på G.

4 Svar to “För tillfället går det inte att sjösätta med Subliften!!”

 1. Tomas Sjöstedt
  2014-06-04 at 19:46 #

  Typiskt! När man äntligen fått tummen ur och är klar att sjösätta så pajar sjösättningsrampen.
  Hur ser prognosen ut? Dröjer det flera veckor kanske det är läge att samla ihop intresserade och leja en kranbil?

 2. Thoya
  2014-06-04 at 20:35 #

  Det lät väl värre än det var när jag fick samtalet igår (kollade läget idag). Gubbarna höll på med en Albin 25:a idag, det går säkert att sjösätta din H båt. Ring och prata med Stickan han har koll på läget!

  Thoya

 3. Folke
  2014-06-06 at 17:19 #

  Folke/Ordförande

  • Folke
   2014-06-06 at 17:31 #

   Vet inte riktigt vad som hände….men jag skrev att vi i nuläget inte kan/vill använda rampen, kan komma att bli problem med försäkringsbolaget vid eventuell skada.
   Planen är att så fort det bara går skaffa kunskap om vad som måste göras för att den ska hålla, helst få in några offerter och därefter komma igång med arbetet så fort det bara går. Jag har lite tankar kring hur vi skulle kunna finansiera det hela men det får jag återkomma till.
   Himla tråkigt att detta skulle hända, orsakerna till varför är flera och tyvärr ett överspelat kapitel kring företaget som en gång utförde arbetet åt oss.
   Har någon i sällskapet erfarenhet kring sådana här frågor mottages info med stor tacksamhet, som det nu är famlar vi lite kring vilka åtgärder som kan vara lämpliga!
   Ska träffa subgubbarna i morgon förmiddag och prata kring dom båtar som fortfarande ligger på land och vill komma i, skulle tro att en kran nästa helg kan komma i fråga men håll utkik på detta forumet!!!!
   Folke
   Ordförande

Svara