• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Enkät angående kappseglandet i HSS

Kappseglingen inom HSS, och för all del även generellt i landet, har på senare år minskat, det blir färre och färre som kappseglar om man ser till statistiken över antalet deltagande båtar. Seglingskommittén inom HSS tycker givetvis att detta är oroande. Fortsätter trenden nedåt så kommer vi inom en snar framtid inte längre att ha tillräckligt med deltagarantal för att kunna arrangera några klubbtävlingar.

Med detta som utgångspunkt har seglingskommittén tagit fram en enkät för att undersöka vad klubben kan göra för att få fler båtar på startlinjen i HSS kappseglingar. Vi vill därför att ni som kappseglar, har kappseglat eller vill börja kappsegla i HSS besvarar nedanstående enkät. Givetvis vill vi att även ni från andra klubbar besvarar enkäten.

Tack för hjälpen så ses vi på startlinjen i nästa kappsegling!

 

Fill out my online form.

Taggar:

Kommenteringen är stängd