VM-kval E-Jolle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På väg mot startområdet efter ett farttest med Helene Radich.

Kullavik var värd för den 5:e och sista elitserien som är E-jollarnas kval till mästerskapen. De tre första seglades under hösten. (varav en i Halmstad) För övrigt är det flera som sagt att de gärna kommer till HSS igen. Fina vågor och en trevlig klubb är omdömet. Den 4:e regattan gick i Oxelösund för två veckor sedan. Med sju grader både i vattnet och i luften, regn för det mesta, en hel del dimma samt diskvalificerad i de två första racen var det kanske inte Emelies bästa regatta. Diskningarna gällde en  black flag och en flagga u (som blackflag light men med samma resultat om fältet släpps) Det kändes som att Kullavik borde bli bättre. Och det blev det. Strålande väder och resultatmässigt Emelies bästa E-jolleregatta. 16:e av 82 båtar och med en 2:a som bästa delsegling. Detta räckte till en plats i VM-laget. VM går i LaRochelle i slutet av juli.

Peter Carlsson

Ett svar to “VM-kval E-Jolle”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.