Grymma HSS “Junnisar” på Baggen….

20140504-162936_NikD90©LFj[1]-2

 

n000736p01[1]-1

Fick denna information av Mamma Junnis, Ingrid Borslöv och självklart lägger vi in glädjande nyheter!! Grattis tjejer!

Mamma Junnis egna text nedan.

Foto: Ingrid Borslöv

Grattis tjejer! Alice Borslöv till en 3:e placering och Wilma Larsson till en fin 11:e placering i helgens GP2  Zoom8 på Baggen i Saltsjö/Boo.
Alice tog sin första spik i sin seglarkarriär med serien  6, 5, 5, 1, 3, Wilmas serie blev 10,16,10,10,9.
Baggen bjöd på omväxlande väderförhållande, regn, snö, hagel, sol, starka byvindar, ingen vind, och förstås en massa vind vrid och dessutom var det ganska kallt ca 3 grader.
Eftersom det var rikskval i Optimist fick Zoom8 andra start, vilket innebär en hel del väntan pga tjuvstarter från optimisterna. Tufft för Zoomarna att vänta i det kalla vädret, så det förekom allmän uppvärmning i båtar med “åkerbrasor” mm.
Men den som väntar på ……………………………….. -plötsligt händer det!!! man kan börja räkna uppifrån och inte tvärtomLer Bra seglat tjejer och framför allt bra kämpat i det tuffa vädret, ni är grymma på undanvinden och Wilma hade helt klart skönaste hänget i båten.
-Som KSSS tränare sa till sina Junnisar “Alla har en chans på Baggen”
Seglarmamma på spaning

Ett svar to “Grymma HSS “Junnisar” på Baggen….”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.