Vernissage HSS klubbhus 12/4 kl 15 – 17:00

papa3

 

papa4

En privat samling av marinmålningar visas på HSS lördagen 12/4. Vernissage mellan 15:00 – 17:00. Uppdraget att lägga in detta fick jag av Stellan Nilsson och det var viktigt att nämna förfriskningar och tilltugg i samband med vernissagen som är öppen för alla medlemmar!! Känner jag Herr Nilsson rätt är det renat och salta pinnar som gäller. Men vi har våran “First Lady” som kommer att baka något gott har jag hört rykten om.

Välkomna!

Ett svar to “Vernissage HSS klubbhus 12/4 kl 15 – 17:00”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.