• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Lappens Cup på lördag

start_lappens_cup2011

På lördag den 14:e september är det dags för årets upplaga av Lappens Cup. Vi seglar 3 intensiva race på kryss/länsbana, roligare än så här blir det inte! Varje race är ca 45-60 min långa. Anmäl er längre ner på sidan

Rorsmansmötet är kl 09:30 och första start är kl 11:00.

Efter seglingen är det HSS Höstfest som börjar kl 18. Det blir mat och underhållning, mer info finns här.

Det brukar som sagt vara väldigt roliga och intensiva race, man lär sig mycket som besättning med många starter och mycket båthantering.

Som lite uppvärmning kan ni nedan kika på hur det sett ut de tre senaste åren ombord på Express SWE595, eller se Thoyas bilder från Lappens Cup 2012 och Lappens Cup 2011.

 

Taggar: ,

3 Svar to “Lappens Cup på lördag”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.