• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Årets sista tisdagssegling…

Igår tisdag genomfördes årets sista tisdagssegling i strålande höstväder, sol och 6-7 m/s. Det blev bana B, kryss/länsbanan ut till Påarp. 11 båtar kom till start. Allra bäst gick det för Ulf Bengtsson i Folkbåt som vann med med 2,5 minut före tvåan Daniel Stenholm i Express och med Stellan i J/105 på tredjeplats.

Fullständig resultatlista för tisdagsseglingen 2013-09-24 finns på denna länk.

Därmed var årets säsong av tisdagsseglingarna till ända. Vinnare av Tisdagscupen blev Stellan Nilsson i J/105, före Daniel Stenholm i Express på andra plats och Lasse Smedberg i GK29 på tredjeplats. Stort grattis! I år är alla som varit anmälda till en tisdagssegling med i tisdagscupen och det har varit 54 båtar med i år. Bra jobbat! Till nästa år hoppas vi att ännu FLER vill vara med ännu OFTARE. Det är ju synd att inte använda sin segelbåt på tisdagarna när den ändå ligger där vid bryggan och flyter…

Totallistan för Tisdagscupen finns på denna länk.

Prisutdelning för Tisdagscupen kommer att ske på höstmötet senare i höst.

Filmen ovan är från Express SWE 595 och är ihopklippt av Kristian Karlsson.

Taggar:

Kommenteringen är stängd