• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Tisdagssegling – prova på i C55- Nytt datum

Tisdagen den 3/9 kommer seglarskolan att vara med  på tisdagsseglingen med 2 st C55.

Axel Danielsson och jag kommer att vara ombord på var sin båt och till dessa bjuder vi in max 3 gastar per båt. Vi kommer då först att gå igenom hur tisdagsseglingarna funkar och lite tips och trix för att sedan gå ut på banan med det starka målet att åtminstonde slå varandra…

I första hand så är det ni som har gått i Seglarskolan för C55 de senaste åren som är välkomna men blir det inte fullt är även andra välkomna.

Anmälan görs till mig, Leif Danielsson på herrdanielsson@hotmail.com

Välkomna!

kappp2

Taggar: , , ,

Ett svar to “Tisdagssegling – prova på i C55- Nytt datum”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.