• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Tisdagssegling für alle!

rund11

Veckans tisdagssegling ser enligt prognoserna ut att få strålande sol och vindar runt 5 m/s. Dvs helt perfekta förhållanden för både kappseglaren och söndagsseglaren. Efter att årets tidigare tisdagsseglingar haft ett med HSS mått mätt lågt deltagarantal så finns det nu inga ursäkter att stanna i hamn, vädret blir fint, vinden blir lagom och alla borde ha fått i sina båtar vid det här laget. Ta med era kompisar ombord och anmäl er till tisdagsseglingen! Och glöm för guds skull inte att stanna kvar för hamnburgaren och tillhörande prisutdelning efteråt. Priserna är pampigare än någonsin, och jackpotpriset går till den som bäst förtjänar det…

Hur går då en tisdagssegling till? Svaret finns på denna Guide för Tisdagsseglingar.

Anmälan sker enklast via formuläret nedan.

Taggar:

Kommenteringen är stängd