• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Kayaking the Baltic Sea – 2013

can7

Det dök upp en kille (Engelsman) med en nedlastad havskajak idag och frågade mig om han fick ligga vid vår brygga för han väntade på sin Canadensiska flickvän som kom med tåget från Köpenhamn. Paul Everitt har paddlat från Oslo och hit på 19 dagar och nu ska dom tillsammans fortsätta i tvåmanskajaken runt Sveriges kust, Finland, Baltiska länderna, Polen, Tyskland och slutdestination Danmark någon gång i Oktober.

Hela projektet är sponsrat av en mängd olika företag. Paul berättade för mig att han aldrig suttit i en havskajak när han kom till Oslo och hans tjej (Missat namnet) är lika grön…..

can6

can5

Undertecknad har kört några tältturer med havskajaken….men dom slog mig med hästlängder när det gällde prylar ombord, hela jollebryggan var täckt av utrustning!

can3

En av sponsorerna var ett visselpipeföretag…

can1

Till undanvindarna är det tänkt att sätta ett kajaksegel…

can2

Duvan har gett sig iväg…men några av våra flygande medlemmar fångade jag på bild idag…

can4

Lever billigt Strandskatorna….

can8

Billigt är det däremot inte att driva HSS men vi är nu några gubbar som tar hand om våra betalande båt, husbil och rampgäster och husbilsfolket verkar trivas bra på HSS.. dessutom väldigt medvetna  om båtklubbarnas taskiga ekonomi och tycker det känns bra att bidraga med några kronor och då är det flera jag pratat med. Självklart behandlar vi dem som våra gäster!!

Kommenteringen är stängd