• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Blött och jämnt på Tisdagsseglingen

tisdagssegling_2013-05-21_start

Årets andra Tisdagssegling bjöd på svaga vindar, ihållande ösregn och ett jämnt upplopp. Banan som seglades var triangelbanan medsols, vilket väl inte var helt optimalt i den vindriktning som det bjöds på, då det inte blev någon riktigt bra kryss. Det blev i alla fall väldigt jämnt från rundningen av Långenäsbojen och in mot mål med många spännande spinnakerdueller.

Vann gjorde Letto di Pletto i Farr 30, 3 min före Jonas Karlsson i X-34 och på tredje plats Lundblad/Nilsson i H-båt.

Fullständig resultatlista finns på denna länk.

Nytt för i år är att alla båtar som seglat en Tisdagssegling automatiskt är med i Tisdagscupen. Leder gör såklart Letto di Pletto med sina två raka segrar. Resultat för tisdagscupen efter 2 seglingar finns på denna länk.

Stort tack till Thein och Stickan som var funktionärer.

Taggar:

Kommenteringen är stängd