• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Info från kansliet inför 2013-säsongen

Nedan kommer lite information från kansliet:

  • Lediga kajplatser är nu fördelade enligt kölistan. Ni som önskar stå kvar på listan betalar 100:- utöver årsfakturan och anger ”kajkö” (senast 1/3)
  • Om någon kajplatsinnehavare vet med sig att han/hon av någon anledning inte ska använda sin plats i år, är vi tacksamma att få reda på detta så tidigt som möjligt. (Egen andrahands uthyrning/låning är inte tillåten)
  • Den tidigare ”Försäkringsdeklarationen” ersätts av ”REGLER/AVTAL AVSEENDE HYRA AV BRYGGPLATS/LANDPLATS” där även försäkringsbiten ingår. Avtalet fylls i och lämnas in en gång av alla båtägare. Avtalet kan fås genom att klicka här eller hämtas på kansliet.
  •   Vi skickar nu så mycket som möjligt via mail (inklusive fakturor). Så ni som inte fått några av våra utskick eller på andra grunder kan misstänka att vi inte har, eller har fel, e-postadress till er, sänd snarast ett mail från ”rätt” adress till halmstads.segelsallskap@telia.com så kontrollerar vi detta.

Kommenteringen är stängd