• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Blåsigt zoom-läger i Träslövsläge

Sandra och Alice var på Zoom8 läger i Träslövsläge under fyra dagar på höstlovet. Det blev blåsiga och lärorika dagar med mycket bad. Man hade valt att lägga lägret i Träslövsläge för att få träna segling i öppet hav, och det blev verkligen mycket vind och höga vågor alla dagar, men särskilt andra dagen då det blåste upp till 17 m/s i byarna och vågorna blev riktigt stora. De första dagarna var det elva svenska och finska seglare som tränade tillsammans. När halva lägret hade gått kom även 10 danskar.

 

 

Bilder från när Sandra och Alice var på väg in från sista passet.

Tränaren har även filmat under lägret och filmen kommer antagligen ut här på jollebloggen när den är färdigklippt.

Tjejerna var mycket nöjda med dagarna och har lärt sig en hel del.

 

Susanne

Foto: Ingrid

Kommenteringen är stängd