• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Anmälan till KM i C 55 är nu öppen!

Anmälan till Klubbmästerskapet i C 55 är nu öppen. Använd anmälningsformuläret nedan och fyll i Namn och e-postadress. Båtnamn och segelnummer behöver ju inte fyllas i. Och det är endast ett namn som behövs, dvs en anmälan per team.

Anmälningarna kommer att bli numrerade i den ordning som de kommer in i systemet. Anmälningsordningen syns i vänsterkolumnen när man väl har registrerat sig. Det finns 8 st platser och de som blir anmälda efter att de åtta platserna är upptagna blir reserver. Viktigt därför att ange e-postadress så att vi kan kommunicera med er om ni skulle vara reserv och få en chans att vara med när en annan besättning drar sig ur.

UPPDATERAT: De åtta platserna till tävlingen tog slut på 2 timmar 23 minuter. De som anmäler sig efter blir reserver som kallas in om någon av de andra teamen inte kan vara med.

Mer information om hur tävlingen går till hittar ni på https://www.hss1910.nu/2012/09/klubbmasterskap-i-c55-den-29-september/

Taggar:

Kommenteringen är stängd