• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Dags för Tisdagssegling igen

Så var då sommaruppehållet över och det är dags för höstsäsongen av våra tisdagsseglingar. Förra tisdagen blev inställt pga hårda vindar som låg på mellan 14-18 m/s. Men imorgon tisdag ser det ut att kunna bli propagandaväder med 21°C, sol och 3-4 meter per sekund. Och nu vill vi se rekordmånga båtar på startlinjen! Alla borde ha fått i sina båtar nu och semestrarna är slut, så se till att anmäl er till veckans tisdagssegling via formuläret nedan och kom ut och segla i det fina vädret!

Jag vet att det finns gastar som söker båtar, så om ni har en båt men ingen gast, eller vill segla med på någon båt, ta er till klubbstugan runt kl 17 så matchar vi ihop er.

Efteråt är det som vanligt hamburgergrillning och prisutdelining.

Missa heller inte att det är Grötviks kappsegling Spangenberg på lördag. Mer information om detta på denna länk.

Taggar:

Kommenteringen är stängd