• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Zoom-GP och Elitserie

Emelie före start.

helgen var det jollesegling i Kullavik. Elitserie i E-Jolle, VM-kval för Optimister och GP  i Zoom.Totalt 220 jollar i lilla Kullavik under en tredagarsregatta. Otroligt att de fungerar så bra med alla båtar, bilar och trailers. Från HSS hade vi våra för tillfället flitigaste jolleseglare, Zoomseglarna Alice och Sandra  och i E-jolle var det Emelie och Hampus. Av de planerade nio racen blev det åtta i Zoom och fem för E-Jollarna. Vädret var lite stökigt så allt gick inte efter ritningarna. I Zoom kom Sandra, som vi vet har talang 8:a och nu börjar även Alice som inte som inte har hållit på så länge klättra i resultatlistorna med en 19:e. Kul att se att träning och entusiasm lönar sig. Jag är övertygad att de båda kommer att närma sig toppen framöver. I E-Jolle blev det 53:a för Hampus och 63:a för Emelie av 96 båtar. Lite bättre tror jag nog det blir nästa gång.

Peter Carlsson

Ps. Det kan se ut som ett svårt fall av nepotism med bara Emelie på bild men jag har helt enkelt ingen annan bild från helgen.

Kommenteringen är stängd