John Dorys uppsving…. besättningen!!

Vilken kväll…tror dom orden räcker!!! Ja..sen är Halmstads hamn inte den vackraste bakgrunden till foto.

Notera crew….bröderna “Pål & Kaj på J 105 John Dory. Kul och se er på banan, dessutom gör ni ett gott och snyggt jobb åt oss i hamnen!! Tack för whiskeyn i går kväll!!

Kappsegling slitsamt????

Grattis till segern Anders…lite kaxigt att ta hem segern med en sovande besättning!!

Oppsss……

Svante slappade i sittbrunnen…undrade vem fa….som seglade folkan!!

Lugn o fin Svante…du kom med!!

Se där..lite nytt prassel….


Vann gjorde Anders i Folkbåt. Tvåa Jonas Karlsson i sin nya X-34 och trea kom John Dory J/105.

Resultatlistan finns på denna länk.

Taggar:

5 Svar to “John Dorys uppsving…. besättningen!!”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.