• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Ändrade starttider för tisdagssegling

I tisdags upptäcktes det att starttiderna från resultatprogrammet inte stämde med tiderna i startlistan som vi tagit fram inför säsongen. Det visade sig att SSF i år bestämt sig för att justera sjömilstiderna som ligger till grund för starttidsberäkningen vid omvänt SRS eftersom små båtar har visat sig vara gynnade i hårdvind och stora båtar i lättvind.

Nu har vi uppdaterat startlistan så att den stämmer med de nya sjömilstiderna. Denna startlista är det alltså som gäller från och med tisdag 15/5. Hjälp till att informera alla berörda om detta så att det inte blir villervalla på tisdag.

Mer information hos Svensk Segling.

Starttider tisdagssegling 2012 v2 (pdf)

Taggar:

Kommenteringen är stängd