• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Viktig info från kansliet

Hej från Kansliet

Årets fakturor skickades, som många av er märkt, i mesta möjliga mån ut via e-post. Detta är både snabbare och billigare än traditionella pappersfakturor och har i stort sett fungerat bra. Ni som eventuellt har missat detta och tycker att ni inte fått någon räkning och undrar när denna ska dimpa ned i brevlådan, kontakta snarast Hans på Kansliet så tar vi fram en kopia och postar på vanligt vis, om ni så önskar.

Ni som ev. av andra skäl inte ännu betalat räkningen, gör vänligen detta snarast för att undvika påminnelseavgift. Får ni påminnelse/krav trots att ni betalt räkningen, kontakta omgående Hans för att reda ut detta. Registrering av inbetalningen kan ha missats. (Även solen har fläckar)

Kontrollera gärna att er e-postadress är registrerad hos oss. Har ni t.ex. inte fått ”mail” om Arbetsdagen eller Valborgsfesten, har vi nog inte rätt e-postadress registrerad.

Bästa sättet att få en korrekt e-postadress registrerad är att sända ett e-postmeddelande från den aktuella adressen till HSS på halmstads.segelsallskap@telia.com

Mvh

HSS/Kansli

Hans J

Kommenteringen är stängd