• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Upptaktsmöte inför kappseglingssäsongen

Torsdagen den 3 maj kl 18:30 är det dags för årets upptaktsmöte inför kappseglingssäsongen. Vi ses i klubbstugan och går igenom årets kappseglingsprogram och laddar upp inför vår första tisdagssegling den 8 maj. För nya båtar och nya personer som är intresserade av att kappsegla är det ett lysande tillfälle att träffa de gamla rävarna i klubben och ställa frågor.

Klubben behöver alltid personer som vill vara funktionärer under våra kappseglingar, och ni är också extra varmt välkomna att vara med på mötet. Ingen erfarenhet av att vara funktionär krävs, utan vi förklarar vid behov enkelt och pedagogiskt hur det går till, och vad man som funktionär behöver göra.

Alla bryggorna i hamnen är inte klara till den 8 maj, men vi hoppas att det inte ska sätta stopp för någon båt utan vi samsas om de hamnplatser som allt eftersom blir klara.

Till helgen blir det superväder enligt prognoserna, så då är det ett lysande tillfälle att putsa lite extra på båtarna så att de kommer i vattnet lagom till första tisdagsseglingen.

Taggar:

Kommenteringen är stängd