• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Farr 30 & 470 seglande idag..inget April skämt!!

Idag fick farbron gå loss med kameran när Farren och 470 teamet var ute på varsin premiär tur kul att det börjar komma igång även om våren har tagit tre steg bakåt. Ta mycket bilder när ni är ute även ombord vid däcksarbete mm. Vi måste marknadsföra oss med bilder mm för att locka till oss ungdomar till denna fantastiska sport. Sätta upp skyltar…inget bra!!

Här är bara några av dom bilder jag tog idag.

En av killarna var så påklädd att han rörde sig lika stelt som “Terminator”

 

 

 

 

Taggar: , ,

2 Svar to “Farr 30 & 470 seglande idag..inget April skämt!!”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.