• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Kajplatskarta för 2012 klar

På länken nedan hittar ni en PDF-fil på hur kajplatserna ser ut under 2012. Öppna dokumentet och se så att ni har samma plats som innan. Några omflyttningar har behövts göras men detta har försökts hållas på ett minimum. Ev. synpunkter och önskemål angående kajplatser kan lämnas (skriftligt) till kansliet och behandlas i vår när ”allt är på plats”.

HSS-BRYGGOR_2012

Hälsar

Hans

OBS! Denna Kajplatsfördelning gäller under förutsättning att befintliga kajplatsinnehavare  valt , meddelat  och betalar/t  finansierings alternativ 1 eller 2 (andra alternativ finns inte). Då detta skrives finns det de som inte valt varken alternativ 1 eller 2. Dessa förutsätts inte vilja behålla ”sina” kajplatser, som kommer att delas ut efter kajkölistan.

Taggar:

Kommenteringen är stängd