• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

HSS arrangerar riksranking i 2.4 mR till helgen

Kommande helg 8-9 oktober arrangerar HSS rankingsegling nr 5 för 2.4 mR-båtar. 21 båtar är anmälda och från Halmstadområdet kommer hela sex båtar att vara med; Ulf Bengtsson, Janne Nilsson, Mattias Johnelius, Mats Millbourne, Anders Sköld, samt Albin Nova-seglaren Leif Danielsson som lånar en av 2.4 mR-förbundets båtar.

Redan på fredagen kommer de flesta seglarna till HSS, och det kommer att träningsseglas under fredagseftermiddagen. På lördagen är det sedan skepparmöte kl 09:15 och första start klockan 10:30. Senare på lördagskvällen är det regattamiddag med Pelle Larsson som mästerkock. På söndagen är första start kl 10:00 och därefter är det diverse prisutdelningar, bland annat Oktoberpokalen, och pris för bästa handikappade. Det kommer även att lottas ut en fock från UK Syversen.

Totalt är sju seglingar planerade, fyra på lördagen och tre på söndagen. En segling får räknas bort.

Med andra ord kommer det att vara full fart i HSS i helgen, så passa på och titta när Sveriges bästa 2.4 mR-seglare gör upp på vattnen utanför Halmstad.

Mer information finns på http://www.swe24metre.com.

Taggar:

Kommenteringen är stängd