• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Lappens Cup

Några bilder från seglingarna idag. Mycke idag både fiske och två seglingar (Slipis Cup hade fotograf) Blev mest fokus på Lappens Cup. Kul med lite nya båtar att fotografera!!

Vann gjorde Thomas Olsson i Farr 30, före Petter Norrgren i Smaragd och Stellan Nilsson i J/105 på tredje plats.

Hela resultatlistan finns här.


Film från ombord på J/105 John Dory

Den här skönheten var kul att få med idag.

En fisketävling höll på samtidigt, och detta var i mitt tycke det närmaste gällande sådan farkost!

Enda tjej i Slipis Cup

Taggar: ,

Ett svar to “Lappens Cup”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.