• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Årets sista tisdagssegling

Så har då årets sista tisdagssegling avverkats. Den här gången i vind runt 10-13 m/s från 220° så kryss/länsbanan mot påarp var det som seglades. 8 båtar kom till slut till start. Efter en skumpig kryss ut till Påarpsbojen blev det sedan en trevlig resa hemåt igen med fina surfar för de flesta. Andreas Arvidsson i Gib-Sea 80+ klockade över 10 knop för första gången, och Daniel Stenholm i Express satte nytt fartrekord med 13,40 knop i en fin surf. J/105:an satte gennaker och satte fin fart och låg konstant mellan 10 och 12 knop. Härligt med vind!

Vann gjorde Lasse Meijer i Drake, 3 min före Stellan Nilsson i J/105 och sedan ytterligare 3 min före Anders Johansson i Folkbåt.

Hela resultatlistan finns här.

Bilder nedan från Daniel Cervin på Libelle.se

Taggar:

Kommenteringen är stängd