• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Zoom-VM avslutat

Eftersom vi har klagat på svaga vindar hela veckan var det upp till bevis idag. 8 m/s vid utseglingen ökade snabbt till 10 -12 vid första start. Vid första kryssmärket låg Emelie 6:a och efterhand avancerade hon till en 2:a plats i mål. Suveränt! Den enda hon inte rådde på var fjolårsvärdsmästarinnan Noora Ruskola. Nu var det bara en segling kvar och ett toppresultat till skulle vara välgörande för slutresultatet. Efter en mindre lyckad start seglade hon upp sig till en 5:e plats i mål. Toppen, nu avancerade hon till 11:a i slutresultatet. Att Emelie är bra när det blåser över 6 – 7 m/s visste jag men inte att hon håller världsklass i Zoom. All hårdvindsträning här hemma har gett resultat. Som vanligt är hon inte helt nöjd med sin placering och tycker att en del kunde ha gjorts bättre. Ja ja, då gäller det väl att börja träna på allvar med E-jollen eftersom Zoomkarriären i och med detta är avslutad.

Peter Carlsson

Efter två lyckade race kan man kosta på sig ett leende på inseglingen.

Alltid kul att stå på podiet efter ett VM

Taggar: ,

10 Svar to “Zoom-VM avslutat”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.