• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Petter vann Small Ships Race


Petter Norrgren på väg ut till start

På lördagen seglades The Small Ships Race, som HSS passade på att arrangera samtidigt som The Tall Ships Races var i Halmstad. Starten var precis utanför yttre piren, och de 50 anmälda båtarna var uppdelade på tre startgrupper. Vädret var fantastiskt, soligt, varmt och en perfekt vind på ca 5-7 m/s i starten. Banan gick runt Tylön och det var kryss ut till Tylön och sedan läns tillbaka in mot mål.

Allra bäst seglade Petter Norrgren i sin nyinköpta Smaragd, och vann tävlingen före Ludvig Bengtsson i en H-båt. Trea kom Anders Hellekant i en CB 66 racer.

Hela resultatlistan finns här.

Film från Kristian Karlsson på Smaragd Cruiser Sycorax


Nytillskottet Niklas Jarl i Dominant 78 till vänster, och Niclas Gunnarsson i Express till höger, strax efter start


Ludvig Bengtsson i H-båt


Det gäller att hänga ordentligt i en H-båt


Ulf Bengtsson slutade på 10:e plats totalt


Födelsedagsbarnet Kjell Emanuelsson slutade på 15:e plats totalt


Ludvig Bengtsson på länsen in mot mål. Nilsson/Lundblads H-båt “Mille Mus” med röd spinnaker syns bakom.

Taggar: , ,

2 Svar to “Petter vann Small Ships Race”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.