• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Meijer & co igång i SM i Drake

Halmstads Segelsällskaps Lars Meijer, Gary Petersson och Boije Svensson seglar i dagarna SM i Drake i Båstad. Startfältet är stenhårt med allt ifrån OS-medaljörer till danska prinsar. Den första dagen bjöd på tune-up-race och sedan vid 14-tiden drog första riktiga seglingen igång. Tanken var att två seglingar skulle genomföras, och undertecknad plus fördäcksgasten på Express SWE 595 tog sig ut på havet lagom till andra seglingen var det tänkt och såg precis målgången från första racet. Sedan blåstes tyvärr något snopet seglingarna av för dagen, så det blev inget andra race. Fast med kameran i högsta hugg blev det lite bilder från inseglingen istället. Lars var lite fåordig efter första racets 34:a plats, men hade förhoppningar om att segla upp sig rejält framöver. De hade en superbra första start som det tyvärr blev allmän omstart på, så takterna sitter i fortfarande.

Har man inte möjlighet att vara i Båstad och ta del av seglingarna, följer man dem häpnadsväckande bra med livetrackingen som används på http://tractrac.com/index.php?page=eventpage&id=174. Resultat finns på den officiella hemsidan på http://www.sailingbastad.se/?id=147.

Här kommer i alla fall lite bilder från en fantastisk dag på havet, på fantastiskt fina båtar! De flesta bilderna som sagt tagna på inseglingen till hamnen…

Taggar: ,

Ett svar to “Meijer & co igång i SM i Drake”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.