• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Entypsregatta på lördag

På lördag är det dags för första upplagan av HSS nya entypsregatta. Att just segla mot likadana båtar är ju något av det roligaste som finns, och har ni inte provat på detta så ta tillfället i akt.  Alla båttyper som får ihop minst två startande båtar kommer att få segla. I skrivande stund är det Folkbåt, IF, 606 och Express som har fått ihop två startande båtar. Ni som har sådana båtar, anmäl er så att vi får ännu fler startande i dessa klasser. Ni som har andra båtar som ni vet att det finns fler av i klubben, anmäl er också och försök få med de andra båtarna också. Exempel på sådana båtar är ju H-båt, Maxi 77, Ballad, Drake(?), m.fl. Sedan har HSS två stycken C55-båtar, och dessa kan lånas av medlemmarna. Anmäl er med en C55 i listan så kör vi först till kvarn med dessa.

Ni andra som inte har båtar som kan vara med i entypsregattan, vi behöver funktionärer till lördagen för att kunna genomföra seglingen. Hjälp till och dra ert strå till stacken och sätt upp er som funktionärer, anmäl er som funktionär genom att skriva en kommentar i fältet nedan, eller skicka ett mail till Daniel Stenholm på daniel@stenholm.net eller ring Daniel på 070-6305848.

Upplägget är att vi försöker få till korta och intensiva kryss/länsbanor, och försöker få till flera race.

Anmäl er till Entypsregattan på denna länk.

Taggar:

Kommenteringen är stängd