• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Ulf Bengtsson vann Tylön Runt

Ulf Bengtsson, vinnare av 2011 års upplaga av Tylön Runt

Sjutton båtar kom till start till årets upplaga av Tylön Runt. Starten gick utanför hamnen i Halmstad och en boj skulle rundas utanför yttre piren för att få en kort kryss efter start. Därefter var det spinnakergång upp mot Tylön som skulle tas om babord. Därefter ut och runda pricken norr om Tylön och Tylögrund innan pricken vid Påarp rundades och sedan målgång i Nissan. Förhållandena var kluriga med lätt vind och vågor från väst. Inte ofta man seglar med spinnaker och har motsjö, eller seglar bidevind och kan surfa på vågorna. Vindarna var mellan 2-5 m/s.

Bäst gick det för Ulf Bengtsson i Folkbåt, som vann ca 90 sek före Stellan Nilsson i J/105. Trea blev Niclas Gunnarsson i Express, ytterligare 70 sek efter. Hela resultatlistan finns på denna länk.

Fler bilder från Philip Utagawa

Kjell och Håkan Emanuelsson ombord på Mandarin

Picknick ombord på Express SWE 595

Taggar: , , ,

Ett svar to “Ulf Bengtsson vann Tylön Runt”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.