• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Resultat Lovabukten Doublehanded

Roger Thein var först över startlinjen

Slutresultat:

1. Lars Meijer, Drake
2. Ann Markow, H-35
3. Jonas Karlsson, X-99
4. Kjell Emanuelsson, IF
5. Kristian Karlsson, Smaragd Cruiser
6. Stefan Gottfridsson, X-99
7. Stellan Nilsson, J/105
8. Roger Thein, Hallberg Rassy 31
9. Persson/Håkansson, Maxi 909

Fullständig resultatlista

Mer info och bilder kommer under kvällen…

Rundningstider:

Första rundning vid specialmärket mitt på Laholmsbukten:
1. Jonas Karlsson, X-99, kl 12:30
2. Ann Markow, H-35, kl 12:41
3. Michael Ahlberg, J/105, kl 12:46
4. Roger Thein, HR 31, kl 12:48
5. Kristian Karlsson, Smaragd Cruiser, kl 12:48
6. Kjell Emanuelsson, IF, kl 12:50
6. Lars Meijer, Drake, kl 12:50
7. Håkansson/Persson, Maxi 909, kl 12:54

På lördagen seglas den första upplagan av Lovabukten Doublehanded. De som är med och seglar har möjligheten att använda sina mobiltelefoner för att köra livetracking via tjänsten MapMyTracks.

Hur man går till väga hittar ni på följande sida: GPS-tracking. Som deltagare, använd taggen “Lovabukten” för Lovbukten Doublehanded så syns ni på kartan nedan. Tänk på att mobilen drar en del ström under trackingen, så ha den helst på laddning under seglingen.

 

Taggar: , ,

7 Svar to “Resultat Lovabukten Doublehanded”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.