• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Funktionärer sökes under The Tall Ships Races

Under Tall Ships Races 4 – 8 augusti är det tänkt att vår småbåtshamn ska vara bemannad med ”Hamnvärdar”, som hjälper till att anvisa plats för gästbåtar, tar betalt och i största allmänhet begränsar kaoset till ett minimum. Det är ju bra om vi kan ha bemannat så stor del av dagen som möjligt, så även om du bara kan några timmar någon enstaka dag så är detta värdefullt för att täcka in så mycket som möjligt.
Avresedagen 8/8 kl 10 – 18 behövs 4 funktionärer vid HSS för att hålla ordning på trafik, parkering etc. För detta utgår arvode med 70:-/timme. Även här gäller att kan du inte hela tiden, så kan ett par timmar ändå vara till nytta.
Hör av er till Hans på Kansliet på 035-21 76 53 eller halmstads.segelsallskap@telia.com, så försöker han pussla ihop det på bästa möjliga vis.

Taggar: ,

Kommenteringen är stängd