• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Snyggt Svante!!

En liten jäv..öppningsbar glugg i planet kan man plåta ifrån och samtidigt fokusera på en liten båt i ett skumpande plan, men jag fick till en del bilder ikväll och här kommer bara några. En kul grej och lite mer fokus på er som inte varit med innan. Men bäst drag i bilderna blir det i frisk vind och grov sjö i en liten eka och den fotograferingen jag gillar bäst!!

Vi fick lämna området för ett större plan skulle landa och flygtid kostar (vi kunde väntat en bit ut) fick nämligen en kritisk komentar varför inga spinnaker bilder, men pyntar du så OK…du lär inte hamna här i alla fall!!

Nu ska jag tisdagsegla på mitt sätt ett tag men kommer igen till “Small Ship Races”

Taggar: , , , ,

2 Svar to “Snyggt Svante!!”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.