• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Small Ships Race

Den 5-8 augusti står Halmstad som värd för målgången i The Tall Ships Races, världens största internationella havskappsegling. Detta blir det första besöket i Halmstad för The Tall Ships Races och fartygen kommer att ligga förtöjda i hamn från den 5 till den 8 augusti. Under dessa fyra dagar kommer hamnen att fyllas med musik, artister, kultur, marknader, fyrverkerier, restauranger, fartyg som är öppna för allmänheten och mycket mer.

Halmstads Segelsällskap (HSS) passar lördagen den 6:e augusti på att arrangera Small Ships Race – en kappsegling för oss vanliga kappseglare och familjeseglare som vill ut och känna på havet. Efter förra årets succé med HSS Jubiléumsregatta, då över 100 båtar var anmälda, satsar HSS i år på en repris med samma bansträckning som under Jubiléumsregattan, där Tylön utanför Tylösand ska rundas innan det blir målgång inne i publikvänliga Nissan.

Under The Tall Ships Races kommer det finnas fem scener med över 130 framträdanden, så det kommer att finnas aktiviteter för åldrar. Eller vad sägs om uppträdanden med September, Timbuktu, Eric Saade, Eric Amarillo, Jay Smith, Loreen, Swingfly, Electric Boys, Tove Styrke, Mikael Rickfors, Vincent, m.fl.

Missa inte tillfället att kombinera ett oförglömligt besök i Halmstad för The Tall Ships Races med att kappsegla Small Ships Race! Anmälan sker på denna länk.

Mer information om Small Ships Race

Läs mer om The Tall Ships Races

Taggar: , ,

Kommenteringen är stängd