Resultat tisdagssegling 2011-06-14

Tisdagen bjöd på fantastiska förhållanden med vind 6-10 m/s och soligt väder. Vinden kom från nordväst så det var triangelbanan medsols som seglades. Återigen mycket roligt att fina 21 båtar kom till start, och alla båtar kom i mål som de skulle dessutom.

Vann gjorde Ulf Bengtsson i Folkbåt, före Anders Johansson, också i Folkbåt, och med Stellan Nilsson i J/105 på tredje plats.

Film från Kristian Karlsson på Smaragd Cruiser “Sycorax”

Hela resultatlistan finns på denna länk.

Bilderna är idag tagna av Philip Utagawa ombord på Express SWE 595.

Taggar: , , ,

2 Svar to “Resultat tisdagssegling 2011-06-14”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2177): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
    WordPress › Fel

    Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

    Lär dig mer om felsökning i WordPress.