• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

HSS arrangerar entypsrace 3:e september

Den 3:e september arrangerar HSS en entypsregatta. Tanken är att det ska vara snabba race på kryss/länsbana, mycket action och framför allt seglar man entyp mot andra likadana båtar. Det kommer att bli riktigt roliga race, och man utvecklas som mest när man får segla mot likadana båtar. HSS kryllar ju av båtar och exempel på klasser som kan bli aktuella är Folkbåt, IF, H-båt, Maxi 77, Express, X-99, Ballad, 606, C 55, m.fl. Har ni någon båtkompis som ni också tror vill vara med, anmäl er på nedanstående anmälningsformulär.

Ni som inte har någon båtkompis, fyll upp som besättning på de andra båtarna som ska segla, eller hjälp till med arrangemanget och ställ upp som funktionärer. Vi behöver ALLTID funktionärer!

 

Taggar: ,

Kommenteringen är stängd