• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Fragancia Cup

Fragancia Cup avgjordes under lördagen i lätta vindar. Två race seglades på ca 45 min styck och 19 båtar kom till start. De som hanterade banseglingen bäst var föga överraskande Letto di Pletto med sin Farr 30 som hade två förstaplatser. Även om de faktiskt på sekunden delade förstaplatsen med Lundblad/Nilsson i deras snabba H-båt på korrigerad tid i andra racet. Lundblad/Nilsson kom även tvåa totalt med serien 5, 1. På tredje plats kom Ulf Bengtsson med serien 3, 9. Under andra racet vräkte regnet ner, så det var ett gäng både blöta och hungriga seglare som intog Pelle Larsson & CO:s tacobuffé.

Här finns hela resultatlistan.

Blogginlägg om Fragancia Cup:
Libelle
SWE595
Michael Axborn

HSS vill tacka kockteamet med Pelle Larsson i spetsen, och givetvis även funktionärerna med Mats Påhlsson, Göran Henrysson med flera. Utan dem hade det inte blivit några seglingar. Stort tack!

Några bilder från seglingarna, signerade Philip Utagawa på Express SWE 595.

Taggar: ,

Kommenteringen är stängd