• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Anmälan till Fragancia Cup

Den 18:e juni seglas HSS klassiska bankappsegling Fragancia Cup. Om allt går som planerat kommer det att seglas två race på en kryss/länsbana med gemensam start.

Att segla en riktig kryss/länsbana är riktigt roligt och utvecklande, så alla ni som är med på tisdagsseglingarna, missa inte detta tillfälle att få segla en riktigt fin bana och mäta dina krafter med andra hugade seglare. Redan nu har vi långväga gäster från Träslövsläge anmälda som kommer ner för att segla vår tävling, så vi hoppas på massiv uppslutning bland HSS seglare. Anmäl er redan nu så vi kan locka så många som möjligt att vara med. Saknar ni besättning för att kunna vara med, skriv en kommentar längst ner på sidan så hittar ni säkerligen sugna besättningsmän som vill vara med och segla.

Som aptitretare kan ni kika på filmen ovan som är från förra årets Fragancia Cup.

Anmäl er nedan. Mer information hittar ni på denna länk.

 

Taggar: ,

Kommenteringen är stängd