• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Söker du besättning eller båt?

EM 9:an i Zoom 8, Emelie Carlsson, gastar ombord på "Millan" under en Tisdagssegling
EM 9:an i Zoom 8, Emelie Carlsson, gastar ombord på “Millan” under en Tisdagssegling

Utan besättning ombord är det svårt att vara med och kappsegla. Tyvärr är det ibland problem att få tag i besättning, samtidigt som det finns många som vill vara med och segla och vill komma i kontakt med en båt att segla ombord på. Vi drar därför nu lagom till första tisdagsseglingen (10 maj) igång en gastbank här på hemsidan där skeppare kan leta efter besättning och hugade gastar kan leta efter en båt att vara med på.

Steget från att segla jolle till att börja kappsegla på kölbåt kan också te sig stort, men med denna gastbank hoppas vi att även jolleseglare och urvuxna jolleseglare som är sugna på att segla kölbåt kan hitta en båt att vara med på.

Eller varför inte kolla om det är någon som är intresserad av att vara med på sommarens långsegling, det måste ju inte vara besättning för kappsegling…

Jag söker båt att segla på Jag söker besättning till min båt

 

Taggar: ,

Kommenteringen är stängd