• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Jollesöndag

Jolleseglarna är i farten vid den här årstiden. Det har seglats 470 i Göteborg, Optimist på Rådasjön och på hemmaplan seglades det Feva och E-jolle. Under den blåaste och mest molnfria himmel jag kan minnas blev det ett tvåtimmarspass för Emelie i E-jollen och i Fevan seglade Axel, Isac och Leif i olika kombinationer. Som vanligt i sydostlig vind var det ganska skiftande och mellan 4-8 m/s. Det som kändes ovanligt var väl att det var varma vindar som skiftade.

Peter Carlsson

Axel styr och Leif gastar.

Många snören att hålla reda på.

Ståhöjden under bommen är väl sisådär. Undrar vad som skulle hända med min rygg om jag är dum nog att ta en tur.

Motljus är bra enligt Thoya, och E-jollen är en brutal båt för de som väger 52,5 kilo enligt Emelie.

Kommenteringen är stängd