• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Grattis Lasse Meijer

Gott drag när ni gick för spinn förbi funktionären, Krister min förare för dagen började yra om G dräkter… Riktigt kul att plåta idag och det blev en hel del bilder och sitta och snabb välja är en utmaning. Det är inte säkert alla kommer med när jag är ute men någonstans i den balansupphängda datorn jag har mellan öronen tar jag in dom jag missat och kommer med en annan gång. Ett stort tack Krister för att du körde mig ikväll och jag ber om ursäkt om jag hojtade för att få dig i position tog en stund innan jag fattade att du inte har kläm på segling. Kompetensutveckla våra anställda i segling  kanske en god ide. Köra båt kan du!!

Kul att här är fler ensamseglare i klubben

Taggar: , , , , , , ,

7 Svar to “Grattis Lasse Meijer”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.