• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

Grattis Svante!!

Hur FN gör man när en Drake kommer med spinn i den friska vinden som var denna tisdag. Sluta fotografera och bara njuta av synen…men varför skulle bara jag få se det och sen skulle Lasse kölhalat mig om jag missat. Fick mängder av bilder ikväll så detta är bara ett axblock. Letto gänget sorry men jag kunde inte lägga mig rätt eftersom ni hade en båt på er BB sida…

Egentligen skulle Svante ligga först, men jag la in bilderna innan jag visste om tjuvstarten….

Trist med eran rigg, jag tog några bilder men lägger inte in dom här.

Taggar: , , , ,

7 Svar to “Grattis Svante!!”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.